Mérnökgeodézia feladatok – rövid határidővel, rugalmasan

Földmérés építészek, tervezők és kivitelező beruházók részére

Épületek, létesítmények tervezéséhez szükséges alaptérkép készítés és domborzati felmérés mellett, homlokzati lézer-szkennelés, kiértékelés és bányamérési feladatokban is számíthat ránk. Ingatlanok építése során építési geodéziai művezetéssel segítjük a kivitelezési munkákat. Szükség esetén dróntechnológiával kiegészítve.

Rövid határidő

A megrendeléstől számítottan akár a következő munkanap helyszínre érkezünk.

Szakmai hozzáértés

30 év tapasztalatával önállóan képesek vagyunk elvégezni a legösszetetteb méréseket is.

Precíz dokumentálás

Az Ön keze alá dolgozunk, akár építési napló vezetés esetében is.

Pontos és gyors geodézia nélkül a kivitelezések sem felelhetnek meg a tervezett és megkívánt precizitásnak

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szakági tervezési alaptérkép készítés és domborzat felmérés

Építész tervező cégek, és mélyépítő mérnökök számára a tervezési alaptérkép készítése az első és nélkülözhetetlen belépési pont a tervek készítése során. Ezen szerepelnek a jogi határok, minden magassági pont, szintvonalak, egyéb rajzelemek, közmű elemek a valóságnak megfelelően. A telek egyeztetését követően elvégezzük a kívánt geodéziai felméréseket. A kész munkát DWG, és PDF formátumban is rendelkezésére bocsátjuk. Kerülje el, hogy megbízója későbbi költséges telekalakítással, építési bírsággal, vagy bontással szembesüljön. Válasszon több évtizedes tapasztalattal rendelkező geodétát!

Építési geodéziai művezetés

Sok beruházó igyekszik megspórolni a földmérő díját, de ezzel építési bírságot, sőt akár a használatbavételi engedélyt is kockáztathatja. Egy kivitelezés során nem ritkán 2-3-szor is szükséges kivonulnunk, mielőtt a földmunka elkezdődne. Az építkezés alatt minden zsaluzaton belüli szerkezeti elemnél óriási szerepe van a vízszintes, és merőleges vonalaknak. Akár folyamatos jelenléttel segítünk Önnek, hogy minden a tervezett helyére kerüljön. A kisebb kivitelezéseknél hetente kivonulunk a beruházás helyszínére. Nagyobb, összetettebb esetekben pedig vállaljuk a napi szintű geodéziai művezetést is.

– Sávalapok, kehelyalapok kitűzése
– Pillérállítás ellenőrzése
– Zsaluzatok, födémtestek kitűzése
– Építési főirányok meghatározása
– Liftek, eresztékek vasalataink kitűzése

Homlokzati felületszkennelés és kiértékelés

Elérhetetlen helyeken, ahol megvalósíthatatlannak gondolja az épület homlokzati felmérését, ott speciális tudásra és technológiára van szükség. Drón-, és lézer szkenner technológiánkkal valamint kollégáink speciális képzettségével számunkra nincs lehetetlen felmérés.

Bányamérési feladatok, anyagmennyiség számítások

Anyaglelőhely, hulladéklerakó helyek esetében gyakori igény az állapotrögzítő felmérés és az anyagmennyiség számítás. Ehhez sok esetben különleges eszközök, és speciális tapasztalat szükséges. Ha m3 pontossággal kívánja megtudni az anyag térfogatát, akkor keressen bennünket.

„A valóság kompromisszummentes térképezése”

Mérnökgeodézia feladatok építész tervezők és kivitelezők, beruházók részére

Rugalmasság | Modern eszközök | Szakmai tapasztalat

Rövid határidő, rugalmasság

A megrendelést követően akár a következő munkanapon a helyszínre érkezünk. Tisztában vagyunk vele, hogy az építkezés nem állhat napokat, mert az súlyos tíz-, vagy akár százezrekbe kerülhet. Azzal is tisztában vagyunk, hogy tervezőként Öntől is azonnal kérik a megoldást. Ismerjük ezt a problémát, és felkészültünk, hogy ebben segítsünk Önnek!

Modern technológia

A hibátlan felmérés két pilléren nyugszik. Modern eszközök, és szakértelem. Ugyanakkor a program nem helyettesíti a szakembert, a jó műszer pedig a terepen való látást. Jó műszerrel hozzáértés nélkül sem lesz jó az eredmény. Eszközparkunkat folyamatosan újítjuk. Ha szükséges, akkor a legmodernebb drón-, és lézerszkenner technológiát is használjuk.

Legmagasabb szakmai tapasztalat

Szakmai hozzáértéssel, önállóan képesek vagyunk elvégezni a geodéziai megbízásainkat. Évek tapasztalata van abban, hogy topográfiai szemlélettel készítsük el a térképet. Sok ezer méréssel a hátunk mögött – a legkisebbektől akár 2500 ha terület felméréséig – biztos lehet benne, hogy érteni fogjuk a felmerült igényeket. És garantálni tudjuk, hogy nem lesz szükség pótmérésre. Mindez precíz dokumentálás mellett, akár építési napló esetében is.

Kedvenc projektjeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy már ma elkezdjünk foglalkozni a feladattal

Hívjon minket, vagy töltse ki kapcsolati űrlapunkat a feladat pontosításához.

1.

Megrendelését 24 órán belül feldolgozzuk.

2.

Telefonon vagy személyesen pontosítjuk a feladatot.

3.

Földhivataltól megszerezzük a szükséges dokumentumokat, digitális fájlokat.

4.

Helyszínen elvégezzük a felmérést.

5.

Geodéta szakértőink elkészítik a dokumentációt.

6.

Személyesen átadjuk a záradékolt rajzokat.

KAPCSOLAT

Egyéb kapcsolat

6 + 14 =

GARANCIA

Cégünk 50 millió forint értékű felelősségbiztosítással rendelkezik, hogy Önt semmiféle kár ne érhesse.

Mérnökgeodézia feladatok – rövid határidővel, rugalmasan

T-SURVEY Földmérési és Mérnöki Kft.
Adószám: 11754136-2-02
Cg.: 02 09 066148

Linkek, szabályzatok