Ügyvezetői előszó

Megbízhatóság és minőség partnereink szolgálatában

Földmérési tevékenységemet 1998-ban kezdtem, mellékállású egyéni vállalkozóként. 2006-tól a megnövekedett megrendelések miatt főállású földmérő vállalkozóként folytattam munkámat. A 2015-ös évben pedig az addigi egyéni vállalkozást felváltotta a KFT cégforma. A célom kettős volt: egyrészt ügyfeleink számára valódi értéket, jól látható előnyöket biztosítani, másrészt kiemelkedő minőségű munkát végezve megmutatni ennek a több ezer éves múltra visszatekintő szakmának a hasznosságát a hétköznapi életben.

Az alapítás óta eltelt évek során messzemenő tapasztalatokat szereztünk a különböző terep- és területfelmérésekkel, tervezési alaptérképek készítésével és épületek valamint építmények geodéziai művezetésével kapcsolatban.

Célunk a professzionális szakmai helytállás Ügyfeleink szolgálatában, amit minőségi gépparkkal támogatunk. Vállalkozásunk maximális műszerezettségének és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően megbízásainkat gyorsan és szakszerűen, határidő előtt teljesítjük. Erre garancia a visszatérő megrendelői és szakági tervezői kör.

Kanizsai Tamás
Ügyvezető igazgató

Cégbemutatás

Fő tevékenységi körünk a geodézia szolgáltatásokon belül a különböző szakági tervezői igények kielégítése, 3D szakági tervezési térképek, szintvonalas térképek, földtömeg számítások készítése és mérnök geodéziai szolgáltatások.

Előnyök

  1. Modern műszerpark

Műszerparkunkban megtalálhatóak a legmodernebb felmérő rendszerek: mérőállomások, statikus és valós idejű GPS-ek. Felméréseinket CAD formátumban, 3D részletességgel prezentáljuk.

  1. Országos tevékenység

Megbízásaink döntő többségében a Dél-Dunántúlról érkeznek, de eseti jelleggel  az ország nagy részén dolgoztunk már. Nagyobb tervezési és kivitelezési feladatokat Magyarország bármely pontján vállalunk.

  1. Profi csapat

Munkatársaink állandó létszáma 4  fő, de az adott megrendeléstől rugalmasan bővíthető csapatunk, több földmérési céggel van együttműködésünk.

  1. Földmérési képzések támogatása

Fontosnak tartjuk, hogy az iskola padból kikerülő diákok valós szakmai gyakorlatot szerezzenek. Éppen ezért évek óta fogadunk mind középiskolai mind pedig egyetemi hallgatókat szakmai gyakorlatra. Segítünk nekik a helyes mérnöki gondolkodás és gyakorlat alapjainak a megteremtésében.

  1. Innováció

A technikai fejlődés rohamtempóban fejleszti a geodéziában elérhető eszközök palettáját. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a fejlődést követni tudjuk. Ezért új eszközök és technológiák bevezetésével folyamatosan bővítjük szakmai felkészültségünket.

Professzionális eszközök

A munkavégzésünk minőségének egyik fontos kulcsa a professzionális eszközparkunk amelyet folyamatosan fejlesztünk. Évente újrakalibráltatjuk a műszereinket, ezzel garantálva a pontos mérési eredményeket.

Időjárásállók

Szélsőséges időjárási körülmények között is pontosak

Extrém pontosak

2 mm/km és 3″szögmásodperc tűréshatárral

Maximálisan megbízhatók

Profi és drága eszközökkel dolgozunk

Garanciák

Ránk nyugodtan számíthat!

A szakértelmünkön túl felelősségbiztosításunk a garancia arra, hogy partnereink nyugodtan dolgozhatnak velünk!

Szakértelem

Összesen több, mint 40 évnyi tapasztalat van munkatársaink mögött! Rendelkezünk a földmérési munkavégzéshez szükséges Mérnök Kamarai tagsággal valamint Ingatlan-Rendező (IRM), Geodéziai Tervező (GDT) és hites bányamérő jogosultságokkal is.

Tapasztalat

Sok száz négyzetkilométernyi területet és sok száz kilométert mértünk már fel!

Felelősségbiztosítás

Anyagilag is jótállunk a munkánkért, így Ön nyugodtan dolgozhat velünk!