Ismerd meg cégünket
és alapértékeinket!

TÖRTÉNETÜNK

AZ ÉVEK SORÁN …

KANIZSAI TAMÁS

CEO

^
1998

Alapítva

1998-ban egyéni vállalkozásból induló folyamatos fejlődést követően alakult ki a jelenlegi vállalkozási forma. Kezdetben kisebb megrendelésekkel az első pár évben gyakorlatilag tapasztalatszerzéssel foglalkoztam.

^
2006-2010

Lehetőség a váltásra

Az egyéni vállalkozás mellett főállásban dolgoztam már jó nevű földmérési cégeknél egészen 2006-ig. Abban az évben kínálkozott egy lehetőség a váltásra és a saját utam különválására. 2010-ig kisebb megbízásokkal „megélhetési földmérőként” működtem. 2006-2010 között főként közúti útfelújításokhoz kapcsolódó tervezésekhez szükséges felmérésekben vettem részt. Nagyságrendileg 300 km útfelméréshez volt sikeres közreműködésem.

^
2010

Az első nagyobb megbízás

2010-ben jött az első nagyobb megbízás ahol Miskolc környékén árvízvédelmi beruházásokhoz kapcsolódó méréseket végeztem kb. 200 km nagyságrendben.

^
2012

Igény a bővítésre

2012-ben a homokhátsági területen készítettem el kb. 100 km csatorna és mintegy 2600 hektár nagyságrendű terület felmérését és ábrázolását. Ekkor merült fel először, hogy nagyobb kapacitásra és több kollégára lesz szükségem. Ezeknek a céloknak az elérése több lépcsőben 2015-re sikerült.

^
2015

Kialakult a jelenlegi cégforma

2015-ben alakult ki a jelenlegi cégforma szükségszerűen az egyéni vállalkozást felváltva a Kft. forma. A kollégák száma eddigre 4 főre növekedett. Állandó megrendelésekkel rendelkeztünk helyileg és országosan is. Ebben az időben főként tervezők részére készítettünk kisebb és jelentősebb felméréseket is. Bővült az eredeti jármű és eszközpark is. Nagyobb irodára váltottunk, emelkedett az ügyfélforgalmunk is.

^
2015-2019

Stabil fejlődés

2015-2019 között lassabb de stabil fejlődésen ment át a vállalkozás. Kicserélődött a teljes műszerpark. A régebbi eszközöket új, modern és termelékeny eszközökre váltottuk. A jármű park is cserélődött és modernizálódott. Megjelent a szolgáltatási palettánkon a lézerszkennerrel történő felmérések lehetősége is. A munkatársak száma 8 állandó főre és több alvállalkozói partner cégre bővült. A megrendeléseink évente átlagosan másfélszereződtek. Újabb nagyobb irodára váltottunk. Több állandós szerződést kötöttünk nagyobb cégekkel.

^
2020

A növekedés nem áll meg

2020-tól a fő fókuszt a növekedés mellett a stabilitásra helyezzük. A régió meghatározó geodéziai vállalkozásává kívánunk válni ügyfeleink és üzleti kapcsolataink révén. Vállalat irányítási rendszert vezettünk be, hogy ügyfeleink kiszolgálását és elégedettségét magasabb szintre tudjuk emelni. Újabb eszközök beszerzése és munkatársak felvételével a hatékonyságot növeljük. Így több szegmensben is tudjuk a minőséget és az ügyfelek iránti lojalitást biztosítani.

ALAPÉRTÉKEINK

BIZALOM

LOJALITÁS

Ügyfeleink igényeinek folyamatos figyelése vállalkozásunk politikájának alapja. Ügyfeleink irányában tanúsított lojalitás és bizalom a hosszútávú ügyfélkapcsolatunk alapja.

Vállalkozásunk gyakorlata a kollégák közötti kölcsönös bizalom, szakmai elköteleződésen és tudáson alapul amely mindenkivel szemben megnyilvánul akikkel napi és szerződéses kapcsolatban vagyunk.

TISZTELET ÉS FELELŐSSÉG

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Az egyenlő bánásmód alapelvét alapul véve segítjük munkatársaink szakmai és személyes fejlődését. Valljuk, hogy egy szervezet csak annyira hatékony és erős amennyire a legtöbb támogatást igénylő munkatársa szorul. 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kerüljünk bármiféle megkülönböztetést az emberi erőforrások alkalmazása során, kezdve a felvétel pillanatától. A foglalkoztatási startégiánk előszámú célja, hogy hosszútávú kapcsolatokat építsünk a szakmai növekedés és az érdemek elismerésének alapelvein.

ELKÖTELEZETTSÉG ÉS

MINŐSÉG

Célunk, hogy egyedi ügyfélkiszolgálási megoldásokkal segítsük partnereinket. A szolgáltatásainkat mindig egyedileg szabjuk ügyfeleink részére. Fontosnak tartjuk, hogy az egyes munkafolyamatokról folyamatosan tájékoztassuk ügyfeleinket és kéz a kézben haladjunk a megrendelt szolgáltatások teljesítésének sorában A menetközben felmerülő kérdésekre így időben tudunk válaszolni és reagálni.

Elkötelezettek vagyunk a geodéziában szükséges modern és precíziós eszközök alkalmazásban. Ezért a rendelkezésre álló műszerparkunkat évente felülvizsgáljuk és a szükséges mértékben frissítjük azokat új beszerzésekkel. A nagypontosságú mérések egyik alapja a megbízható eszközök alkalmazása ezért műszerinket évente kalibráltatjuk és szervízeltetjük.

CÉLJAINK

Magyarország, ezen belül a Dél-Dunántúli régió olyan meghatározó geodéziai vállalkozása, amely a szakmai és minőségi alapértékeken túl egyedi ügyfélélményt és kiszolgálást nyújt. Bizalmi valamint hosszútávú partneri stratégiai megoldásokat ajánl a magyar gazdaság több területén.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

Írj nekünk e-mailt, a iroda [kukac] tsurvey.hu címre!

Ha szívesebben telefonálsz, várjuk hívásod a +36 70 415 9768, +36 72 470-034 telefonszámon!

Elérhetőek vagyunk: hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óráig
Címünk: 7634 Pécs, Ürögi fasor 9.