Mezőgazdasági geodézia

Nemcsak magánemberek, de mezőgazdasági vállalkozók számára is fontos, hogy tisztában legyenek birtokuk határaival. MEPAR és AKG támogatások igénylésénél nem árt tudni a telek valódi méreteit. Ezzel maximalizálni lehet a művelés és az ahhoz kapcsolódó támogatások mértékét is. Különböző mérési és ábrázolási konstrukciókkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Termőterület felmérés

A nagyüzemi művelésben egy felelősen tervezett gazdálkodásban kiemelet jelentőségű, hogy Ügyfeleink tisztában legyenek a pontos termőterület nagysággal. Ennek ismeretében tervezhetővé válnak a mezőgazdasági költségek és jelentős anyagi megtakarítást tudunk realizálni. Ügyfeleinknek segítünk a művelt területeik pontos meghatározásában!

Agrártámogatási bevallások segítése

Az agrártámogatási igényeknek egy nagyon fontos eleme a pontos és precíz dokumentálása a pályázni kívánt termőterületeknek. Kollégáink a helyszíni felmérést követően a hatályos szakmai szabályzatoknak megfelelően elkészítik azt a dokumentációt amely megbízható térképi és terepi alapot nyújt a támogatás biztos elnyeréséhez. Forduljon hozzánk Bizalommal!