3D Lézerszkennelés

Gyorsan és Egyedi Rugalmassággal

Fedezze fel a 3D lézerszkennelés új dimenzióját!

Exkluzív ajánlat építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek.

Mi az a 3D lézerszkennelés?

Vélhetően már találkozott ezzel a fogalommal, ha modern és korszerű megoldásokban gondolkodik. De vajon ténylegesen felfedezte már minden potenciálját? A 3D lézerszkennelés nem csupán egy technológia, hanem az építészet, tervezés és kivitelezés új korszakának az ajtaja, ahol a lehetőségek tárháza végtelenül szélesedik.

A 3D lézerszkennelés egy kivételes eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy milliméter pontossággal térképezzük fel és digitalizáljuk a fizikai világot. Ezen rendkívüli precizitás lehetővé teszi, hogy az összes kivitelezési terv, felújítás vagy bővítés a lehető legpontosabban, az elképzeléseket hűen követve valósulhasson meg.

Az eredmény? Hibátlan munka, elégedett ügyfelek és időben, a költségvetésen belül befejezett projektek.

Évek óta a mezőny egyik elismert szereplőjeként, mi nem csupán a technológiát, hanem annak minden apró részletét és finomságát is birtokoljuk. Professzionális csapatunk a legkorszerűbb eszközökkel és a szakma iránti szenvedélyes elkötelezettséggel áll az Ön rendelkezésére, hogy projektje új magasságokba emelkedhessen.

Ne elégedjen meg a középszerűséggel, ha a kiválóság is elérhető közelségben van. Legyen partnerünk a sikeres és innovatív jövő építésében! Lépjen velünk kapcsolatba ma, és fedezze fel, hogy a 3D lézerszkennelés milyen új horizontokat nyithat meg önnek és vállalkozásának!

Kinek ajánljuk?

Amennyiben egy elismert tervezőmérnök vagy dinamikusan fejlődő kivitelező vállalkozó, bizonyára nem ismeretlenek azok a csapdák és veszélyek, melyek egy hiányos vagy pontatlan felmérés során adódhatnak. A sikeres és zökkenőmentes projektindítás kulcsa a precíz és gyors geodéziai felmérés, mely nem csupán időt, de jelentős költségeket is megtakaríthat Önnek.

Merítsen bizalmat innovatív megközelítésünkben és válassza tapasztalt geodéziai mérnökcsapatunkat, hogy projektje már a kezdetektől magas szintű pontosság és professzionalizmus jegyében zajljon. Használja ki modern 3D lézerszkenner technológiánk előnyeit, mely garantáltan a lehető legpontosabb tervezési alaptérképet kínálja, ezzel egy kivételesen sima és problémamentes kivitelezési folyamatot biztosítva.

A 3D lézerszkennerrel végzett geodéziai felmérés előnyei :

Pontos

A 3D felmérés milliméteres pontosságot tesz lehetővé a tér minden irányban.

Gyors

A hagyományos mérési módszerekkel szemben a nehézkesen felmérhető, tagoltabb épületekről és terepviszonyokról is gyorsan és pontosan készít 3D modellt.

Költséghatékony

A lézerszkennelés során viszonylag kevés álláspontból nagyméretű szerkezetek is megmérhetők, így költséghatékony felmérési eljárásnak mondható.

SZOLGÁLTATÁSAINK

3D épületfelmérés

Építészek, statikai szakértők és épületgépész tervezők, ismerik az idő és a precizitás nélkülözhetetlen értékét minden projektben. A komplex épületek és struktúrák részletes felmérése gyakran időigényes és kihívásokkal teli, különösen ha korlátozott mérési és emberi erőforrások állnak rendelkezésre.

Azonban itt az ideje, hogy felszabadítsa a tervezői kreativitást, míg mi, a szakértői geodéta csapat, gondoskodunk az alapvető MÉRÉSEKRŐL!

Engedje, hogy bemutassuk Önnek a 3D épületfelmérés új generációját, ahol a modern technológia és a hagyományos szakértelem összeolvad. A felmérés során létrehozott színezett és regisztrált 3D pontfelhő nem csupán egy technológiai bravúr, de egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mélységében és minden szögéből megvizsgálja az épületeket és struktúrákat.

Kérésre készítünk Önnek részletes 2D alaprajzokat, homlokzatábrázolásokat, metszeteket és 3D BIM modelleket a pontfelhő adataiból. Amelyek milliméteres pontossággal tükrözik a valóságot, garantálva a geodéziában elvárt magas szintű pontosságot.

Minden művelet a legmodernebb geodéziai mérési hálózatok alapján és figyelembevételével készül, biztosítva, hogy a projekt minden szakaszában a lehető legjobb eredményeket érje el.

Fedezze fel a 3D épületfelmérés új korszakát velünk, és tegye projektjeit még sikeresebbé, még hatékonyabbá. Várjuk, hogy együtt formálhassuk az építőipar jövőjét!

 

Épített környezet felmérése

A körülöttünk lévő épített világ mindennapos részleteinek pontos ismerete nemcsak előny, de a fenntartható és költséghatékony tervezés alapköve is. Minden egyes épület, közmű, burkolt terület, út és növényzet nem csak egy-egy önálló elemet képvisel, hanem az egész projekt hosszú távú sikerének integrált részét is.

A kivételes tervezés nem indulhat el az alapos előzetes felmérés nélkül. Ezen az úton járva, mi hozzuk el Önnek a tervezési projekt helyszínén található valamennyi elem páratlanul részletes ábrázolását, hogy a tervezés és a költségvetés kéz a kézben haladhasson, minden lépésben biztosítva a projektek zökkenőmentes előrehaladását és a költségek optimalizálását.

Az általunk végzett felmérés után, a kapott adatok nem csupán egy dokumentumon jelennek meg. Megkapja a terület 3D színes regisztrált pontfelhőjét EOV koordináta rendszerben. Ezt kiegészíti egy olyan CAD-alapú Geodéziai Tervezési Alaptérkép, amely a tervezés új dimenzióját nyitja meg előtted, ahol minden részlet számít.

Engedje, hogy vezető szerepet vállaljunk az Ön projektjében, és átélje a tervezés új szintjét precízióval és professzionalizmussal, mely túlmutat a hagyományos eljárásokon. Lépjen a jövő épített világába velünk – ahol minden projekt sikerre van ítélve.

 

Homlokzati lézer-szkennelés és kiértékelés

Elérhetetlen helyeken, ahol hagyományos felmérési eszközökkel megvalósíthatatlannak gondolja az épület homlokzati felmérését, ott speciális tudásra és technológiára van szükség.

Épületek falainak és homlokzatainak szigeteléséhez szükséges felületek mennyiségének pontos meghatározása.

Drón-, és lézer szkenner technológiánkkal valamint kollégáink speciális képzettségével számunkra nincs lehetetlen felmérés.

Társasházak, pincék felmérése

Az idő a legértékesebb erőforrásunk, és a modern technológia segítségével lehetőségünk nyílik ezen az időn megtakarítani. A lézerszkennelés használatával nem csak hogy jelentősen csökken a felmérés ideje, harmadára rövidülve, hanem a szükségessé váló utólagos pótmérések is a múlté válnak. Így garantálva a gyorsaságot és a pontosságot egyaránt.

A felmérés befejeztével, megnyitjuk ön előtt az ajtót egy világba, ahol a pontosság és az innováció találkozik. A 3D pontfelhők és a 2D alaprajzok igény szerinti átadása nem csak hogy leegyszerűsíti a folyamatot, de egy lépéssel közelebb viszi Önt a projekt sikeréhez.

De nem állunk meg itt! Készséggel állunk rendelkezésére a földhivatal felé benyújtandó Változási Vázrajz elkészítésében is, amely nélkülözhetetlen része a társasház alapító okiratának mellékletének.

A földhivatali vizsgálatot követően, mi gondoskodunk annak záradékolásáról is, így biztosítva a zökkenőmentes és professzionális projektmenedzsmentet az első lépéstől az utolsóig.

Válassza az innovációt és a megbízhatóságot egyben, válassza a mi korszerű és pontos felmérési szolgáltatásainkat. Lépjen kapcsolatba velünk most, és indítsa el a projektjét a lehető legbiztonságosabb kezekben!

 

Társasházak pincék felmérése
Ipari területek felmérése SCAN

Ipari területek felmérése

Fedezze fel a precízió és innováció új dimenzióját az ipari területek felmérésében! Az ipari 3D épületfelmérésünk úttörő módszert kínál gyárak, raktárak, telephelyek, csarnokok és termelőüzemek, valamint a teljes gépészeti rendszerek és az acél vagy vasbeton szerkezetek átfogó és pontos dokumentálásához. A cső és vezeték nyomvonalak digitális rögzítése is része e dinamikus és integrált szolgáltatásnak.

Merjen nagyot álmodni, és bízza ipari területek felmérését szakértőink profi kezeire. Válassza a pontos és megbízható megoldásokat – vegye fel velünk a kapcsolatot most, és fedezze fel, hogyan vihetjük sikerre együtt az Ön következő projektjét!

 

Megvalósulási dokumentáció készítése

A kivitelezést követően szükség van az elkészült beruházás pontos térképezésére.

Itt a hagyományosnak mondott geodéziai felmérési megoldásokat kiegészítve készítjük el méréseinket. Ezzel biztosítva az évtizedes szakmai tapasztalatot a modern eszközök használatával.

A felmérést követően átadjuk a  megvalósulási dokumentáció alapját képező CAD alapú Megvalósulási Helyszínrajzot és 3D Pontfelhőt amely EOV rendszerben, Balti magasságokkal rendelkezik.

Műemlék épületek felmérése

A műemlék épületek állapotának felméréséhez, részleteik és formáik pontos rögzítéséhez, valamint restaurálási munkák támogatásához az épületszkennelés az egyik legmegfelelőbb eljárás.

A felmérés során a legmodernebb 3D lézerszkennelési technológiát alkalmazzuk, amely a felmért épület állapotát nem befolyásolja, illetve lehetővé teszi a lehető legpontosabb és hatékonyabb mérési eredményt akár a legösszetettebb díszítések esetében is.

 

Rövid határidő, rugalmasság

A megrendelést követően akár a következő munkanapon a helyszínre érkezünk.

Tisztában vagyunk vele, hogy a tervezés nem állhat napokat, mert az súlyos tíz-, vagy akár százezrekbe kerülhet.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy tervezőként Öntől is azonnal kérik a megoldást. Ismerjük ezt a problémát, és felkészültünk, hogy ebben segítsünk Önnek!

Modern technológia

A hibátlan felmérés két pilléren nyugszik: modern eszközök, és szakértelem.

Ugyanakkor a program nem helyettesíti a szakembert, a jó műszer pedig a terepen való látást. Jó műszerrel hozzáértés nélkül sem lesz jó az eredmény.

Eszközparkunkat folyamatosan újítjuk, valamint a legmodernebb drón-, és lézerszkenner technológiát használjuk.

Legmagasabb szakmai tapasztalat

Szakmai hozzáértéssel, önállóan képesek vagyunk elvégezni a geodéziai megbízásainkat.

Évek tapasztalata van abban, hogy topográfiai, mérnökgeodéziai szemlélettel készítsük el a felméréseket, térképeket.

Sok ezer méréssel a hátunk mögött
- a legkisebbektől akár 2500 ha terület felméréséig – biztos lehet benne, hogy értjük a felmerült igényeket.

Mindezt precíz és szakmai dokumentálás mellett.

Hogyan tudom leadni a rendelésem?

1.

Válassza ki az igényének megfelelő szolgáltatást

2.

Töltse ki a Ajánlatkérő űrlapot

3.

Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot az igények pontosítását illetően

4.

Árajánlatot kap tőlünk elektronikus formában

5.

Megrendeli a szolgáltatást elektronikus formában

6.

Elküldjük Önnek a szerződését, és megkezdjük a megrendelt szolgáltatás lebonyolítását

GARANCIA

Cégünk 50 millió forint értékű felelősségbiztosítással rendelkezik, hogy Önt semmiféle kár ne érhesse.

3D Lézerszkennelés – Gyorsan és Egyedi Rugalmassággal

Vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben meg kívánja rendelni szolgáltatásaink egyikét.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A lézerszkennelés irodai feldolgozásához is kérje egyedi ajánlatunkat.