Precíziós geodézia lézerszkenner támogatással

3D Épületfelmérés

A hagyományosnak mondott felmérési technológiák alkalmazása manapság idő és anyagi veszteséget jelentenek. Ráadásul magukban hordozzák az elazonosítás lehetőségét.

Mi az a 3D lézerszkennelés?

Vélhetően már találkozott ezzel a fogalommal, ha modern és korszerű megoldásokban gondolkodik. De vajon ténylegesen felfedezte már minden potenciálját? A 3D lézerszkennelés nem csupán egy technológia, hanem az építészet, tervezés és kivitelezés új korszakának az ajtaja, ahol a lehetőségek tárháza végtelenül szélesedik.

A 3D lézerszkennelés egy kivételes eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy milliméter pontossággal térképezzük fel és digitalizáljuk a fizikai világot. Ez a rendkívüli precizitás lehetővé teszi, hogy az összes kivitelezési terv, felújítás vagy bővítés a lehető legpontosabban, az elképzeléseket hűen követve valósulhasson meg.

Az eredmény? Hibátlan munka, elégedett ügyfelek és időben, a költségvetésen belül befejezett projektek.

Évek óta a mezőny egyik elismert szereplőjeként, mi nem csupán a technológiát, hanem annak minden apró részletét és finomságát is birtokoljuk. Professzionális csapatunk a legkorszerűbb eszközökkel és a szakma iránti szenvedélyes elkötelezettséggel áll az Ön rendelkezésére, hogy projektje új magasságokba emelkedhessen.

Ne elégedjen meg a középszerűséggel, ha a kiválóság is elérhető közelségben van. Legyen partnerünk a sikeres és innovatív jövő építésében!

Lépjen velünk kapcsolatba ma, és fedezze fel, hogy a 3D lézerszkennelés milyen új horizontokat nyithat meg önnek és vállalkozásának!

Precíziós épületfelmérés

Az épület tervezés és az ingatlan fenntartás  mára kihagyhatatlan eszköze és technológiája

Precíziós eszköz

Lézerszkenner és beltéri közműkutatás mára kihagyhatatlan eszköze

Geodéziai szaktudás

Pontos alaprajzok, felületek és a falban futó vezetékek térképezése

Pontos és valódi értékek

Milliméter pontosságú felmérések és térképezések

Csúcs technológia

A hatékony tervezés, bővítés fenttartás megkerülhetetlen alapadatai.

Pince lézerszkennelés

3D épületfelmérés

Építészek, statikai szakértők és épületgépész tervezők, ismerik az idő és a precizitás nélkülözhetetlen értékét minden projektben. A komplex épületek és struktúrák részletes felmérése gyakran időigényes és kihívásokkal teli, különösen ha korlátozott mérési és emberi erőforrások állnak rendelkezésre.

Azonban itt az ideje, hogy felszabadítsa a tervezői kreativitást, míg mi, a szakértői geodéta csapat, gondoskodunk az alapvető MÉRÉSEKRŐL!

Engedje, hogy bemutassuk Önnek a 3D épületfelmérés új generációját, ahol a modern technológia és a hagyományos szakértelem összeolvad. A felmérés során létrehozott színezett és regisztrált 3D pontfelhő nem csupán egy technológiai bravúr, de egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mélységében és minden szögéből megvizsgálja az épületeket és struktúrákat.

Kérésre készítünk Önnek részletes 2D alaprajzokat, homlokzatábrázolásokat, metszeteket és 3D BIM modelleket a pontfelhő adataiból. Amelyek milliméteres pontossággal tükrözik a valóságot, garantálva a geodéziában elvárt magas szintű pontosságot.

Minden művelet a legmodernebb geodéziai mérési hálózatok alapján és figyelembevételével készül, biztosítva, hogy a projekt minden szakaszában a lehető legjobb eredményeket érje el.

Fedezze fel a 3D épületfelmérés új korszakát velünk, és tegye projektjeit még sikeresebbé, még hatékonyabbá. Várjuk, hogy együtt formálhassuk az építőipar jövőjét!

Épített környezet felmérése

A körülöttünk lévő épített világ mindennapos részleteinek pontos ismerete nemcsak előny, de a fenntartható és költséghatékony tervezés alapköve is. Minden egyes épület, közmű, burkolt terület, út és növényzet nem csak egy-egy önálló elemet képvisel, hanem az egész projekt hosszú távú sikerének integrált részét is.

A kivitelezés – tervezés tervezés nem indulhat el az alapos előzetes felmérés nélkül. Ezen az úton járva, mi hozzuk el Önnek a tervezési projekt helyszínén található valamennyi elem páratlanul részletes ábrázolását, hogy a tervezés és a költségvetés kéz a kézben haladhasson, minden lépésben biztosítva a projektek zökkenőmentes előrehaladását és a költségek optimalizálását.

Az általunk végzett felmérés után, a kapott adatok nem csupán egy dokumentumon jelennek meg. Megkapja a terület 3D színes regisztrált pontfelhőjét EOV koordináta rendszerben. Ezt kiegészíti egy olyan CAD-alapú Geodéziai Tervezési Alaptérkép, amely a tervezés új dimenzióját nyitja meg előtted, ahol minden részlet számít.

Engedje, hogy vezető szerepet vállaljunk az Ön projektjében, és átélje a tervezés új szintjét precízióval és professzionalizmussal, mely túlmutat a hagyományos eljárásokon.

Lépjen a jövő épített világába velünk – ahol minden projekt sikerre van ítélve.

Épületfelmérés lézerszkennerrel

Nyugodt lehet

ha mi végezzük a tervezés mérnök geodéziai megoldásait

Modern eszközök

Modern, magasértékű precíziós eszközöket és piacvezető cégek technológiáját használjuk.

Jól bevált folyamatok

Kipróbált és tesztelt folyamatok az előkészületektől a térképek átadásáig.

Tapasztalt munkatársak

Több mint 25 év tapasztalata a felmérésekben és tervezési térképezésekben.

Társasházak, pincék felmérése

Az idő a legértékesebb erőforrásunk, és a modern technológia segítségével lehetőségünk nyílik ezen az időn megtakarítani. A lézerszkennelés használatával nem csak hogy jelentősen csökken a felmérés ideje, harmadára rövidülve, hanem a szükségessé váló utólagos pótmérések is a múlté válnak. Így garantálva a gyorsaságot és a pontosságot egyaránt.

A felmérés befejeztével, megnyitjuk ön előtt az ajtót egy világba, ahol a pontosság és az innováció találkozik. A 3D pontfelhők és a 2D alaprajzok igény szerinti átadása nem csak hogy leegyszerűsíti a folyamatot, de egy lépéssel közelebb viszi Önt a projekt sikeréhez.

De nem állunk meg itt! Készséggel állunk rendelkezésére a földhivatal felé benyújtandó Változási Vázrajz elkészítésében is, amely nélkülözhetetlen része a társasház alapító okiratának mellékletének.

Válassza az innovációt és a megbízhatóságot egyben, válassza a mi korszerű és pontos felmérési szolgáltatásainkat.

Lépjen kapcsolatba velünk most, és indítsa el a projektjét a lehető legbiztonságosabb kezekben!

Társasháza és pincék felmérése lézerszkennerrel
Mezőgazdasági tartályok mozgásvizsgálata

Ipari területek felmérése

Fedezze fel a precízió és innováció új dimenzióját az ipari területek felmérésében!

Az ipari 3D épületfelmérésünk úttörő módszert kínál gyárak, raktárak, telephelyek, csarnokok és termelőüzemek, valamint a teljes gépészeti rendszerek és az acél vagy vasbeton szerkezetek átfogó és pontos dokumentálásához.

A cső és vezeték nyomvonalak digitális rögzítése is része e dinamikus és integrált szolgáltatásnak.

Épületek belső közművezetékeinek felmérése. Padlóban-falban

Találkozott már azzal a problémával egy polc felfúrásánál nem tudta, hogy van e a falban vezeték? …már el is fúrta…

Bővíteni szeretné az ingatlant, de már egy alap felmérés is jelentős összeg?

Csempét, festéket, hőszigetelést, cserepet vásárolna de nem tudja a felületek pontos adatait?

Becslés alapon határozza meg egy szakipari felújítás munkadíját?
Mit szólna, ha ingatlan az eladási árhoz képest +5-10 %-al többet érne?

Akkor Önnek szól az Őssejt Projektünk!

Egy könyvben minden, ami az épületet helyiségenként műszakilag bemutatja. Ez mellé ráadásként olyan rögzített digitális állománnyal, amit évekkel később is felhasználható az ingatlan áttervezéséhez.

De mindezt akkor már felmérési díjak nélkül!

Közművezeték felmérése beltéren

Az épület felmérésének lépései

01.

Meglévő tervek, rajzok beszerzése

Az épületfelmérés megtervezése meglévő műszaki adatok birtokában.

02.

Helyszíni felmérés

Lézerszkennerrel végzett nagypontosságú felmérés munkaterületenként.

03.

Épület közműtérkép készítése

Az elkészült pontfelhő kiértékelése. Alaprajzok és metszetek megrajzolása. Közművek (villany,gáz,víz,távközlés)  helyiségenkénti térképezése

04.

Felmérési dokumentáció átadása

Az elkészült felmérés és megvalósulási dokumentáció átadása (dwg, PDF, e57).

Amit már elértünk!

Évente legalább 300 napot foglalkozunk geodéziával rááadásul mindezt 26+ éve

Felmérés évente
0 +
Alatt reagálunk
1 óra
Felmérési össztapasztalat
0 + év

Lézerszkennelés a hétköznapokban

Igazi értékelések, igazi visszajelzések

„Az építőipar igen ellentmondásos szakma: maradandót építünk, de addig amíg megépül a napi körülmények és munka menetek szinte folyamatosan változnak. A változó körülményekhez minden kivitelezőnek szüksége van egy olyan stabil mérnöki háttérre, mint amit a T-Survey Kft tud biztosítani.

Nagy szerencsénk, hogy Tamásék a szinte naponta változó igényeket maradéktalanul, késedelem okozása nélkül meg tudják oldani.”

Tulajdonos
MB-Bau Kft.
KERTVELLESY Építész Iroda

“ Tamás kiemelkedő precizitással es ami talán ennél is fontosabb profizmussal vállalkozik.
Szolgáltat, a szó legnemesebb értelmében.
Szeretünk vele dolgozni. ”

Kertvéllesy Gábor
Vezető építész
Kertvéllesy Építész Iroda

Gyakran ismételt kérdések

A megrendelést és szerződés kötést követően az épület(ekbe) való akadálymentes bejutásra van szükségünk.

A felméréshez Trimble X7 típusú lézerszkennert használunk.

A munkatípustól függően kiegészítjük gedéziai mérőrendszerekkel mint robotmérőállomás, drón stb.

A felmérést -megrendelés függvényében- az épületen kívűl és belül , helyiségenként elvégezzük. A mérések feldolgozása irodai környezetben történik.

A lézerszkenner hagyományos pontossága 1-2 milliméter. 

Azonban nagyobb kiterjedésű és területű felmérés esetén szükséges -geodéziai értelemben- olyan kerethálózatot mérni aminek a tényleges pontossága milliméter nagyságrendű.

Csak ebbe a rendszerbe való illesztéssel lehet a lézerszkenner mérés pontosságát fenttartani. 

  • A felmérés első kimenete a regisztrált -illeszetett- színes pontfelhő (e57). Ezt a formátumot más sok tervező szoftver képes beolvasni így a továbbtervezés az adatok alapján biztosított.
  • A pontfelhő feldolgozásával tervezési alaptérkép kézszül. Mely tartalmaz minden vonalas és pontszerű felmérési pontot milliméter pontossággal. (PDF és dwg formátumban)
  • Épületek alaprajzait és homlokzatrajzait is elkészítjük valamint az épület tömeg modellezését. BIM struktúrában azonnal beilleszthető állomány készül
  • Modellezett épület tömeg akár a legapróbb részletességgel.

Erre számíthat ha ügyfelünk lesz

az ingatlanfejlesztési megoldások mára kihagyhatatlan eszköze és technológiája

Elérhető ügyfélszolgálat

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy munkaidőben mindig elérj minket. Az emailekre legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk, a telefont pedig felvesszük.

Elhivatott csapat

Nálunk mindenki szeret dolgozni, és mindenki szereti azt, amit konkrétan csinál.

Lényeglátó, támogató gondolkodás

A T-Survey csapata egyik legfőbb erőssége, hogy mindig a lényegre koncentrálunk. Látjuk és értjük a lényeget, és mindig figyelünk rá, hogy a lényeges dolgok rendben legyenek.

Lépjen velünk kapcsolatba az épületfelmérés kihívásaival kapcsolatban!

Mi fog történni?

Geodéta kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy át beszéljük, pontosan mik az igények, milyenek a körülmények, és hogy miben tudunk segíteni.

Nálunk mindig az az első, hogy jól megértsük, hogy mit szeretne, és hogy mire van szükség, melyek a tervezéssel kapcsolatos kihívások.

[Ingyenes útmutató]

HOGYAN VÁLASSZ MEGBÍZHATÓ FÖLDMÉRŐT 7 LÉPÉSBEN?

Kevés a megbízható földmérő?

Kerüld el a leggyakoribb hibákat és találd meg a legjobb földmérőt, aki garantáltan pontos munkát végez!

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan válassz olyan földmérőt, amivel biztos lehetsz a pontos és megbízható eredményekben!

A profi földméréshez profi szakemberre van szükséged.

Ebben az útmutatóban részletesen bemutatjuk, mire kell figyelned a választás során.