Köszönöm szépen , hogy bizalmat szavazott Nekünk!

A “CSOK+ kisokos” segíteni fog Önnek abban, hogy az ingatlan vásárlása vagy eladása előtt tájékozódjon, hogy miért Fontos tisztában lennie az épület(ek) helyzetével és térképezettségével.

A kért anyagot hamarosan elküldjük számára emailben!

Kérem figyelje az email fiókját – a spam mappát is – és ott talál minden további információt.

Követ már a Facebookon és Instagramon?

Hálás vagyok a bizalmáért, örülök, hogy a problémája megoldásáért minket választott. Most rajtam a sor, hogy rászolgáljak a bizalmára.

Kérlek kattintson ide és kövessen be a Facebook oldalunkon és Instagramon is. Facebookon további érdekes tartalmakat talál majd, Instagramon pedig a geodéta hétköznapokról szoktam sztorizni. (A sztorik csak 24 óráig érhetőek el, szóval érdemes aktívan követni Instan.)

Mindkét oldalon geodéziával és annak szerteágazó megoldásaival kapcsolatos érdekes és izgalmas tartalmakat gyártok, nem az ebédemről lesz szó. 😉

Azért is fontos bekövetnie, mert ezeken a felületeken megismerheti az értékrendünket és eldöntheti, hogy kíván-e mélyebb segítséget igénybe venni tőlünk.

A szolgálatom nem áll meg egy ajánlat elküldésével…. Ez csak a megismerkedésünk első lépése volt, ennél sokkal többet tudok még nyújtani Önnek. Remélem Ön is látni fogja ezt a következő időszakban és lesz lehetőségem lenyűgözni!

Eredményes megvalósítást kívánok Önnek, hamarosan jelentkezem!