Köszönöm a megkeresését!

A kért ajánlatot hamarosan elküldjük számára emailben!

Kérem figyelje az email fiókját – a spam mappát is – és ott talál minden további információt.

Követsz már Facebookon és Instagramon?

Hálás vagyok a bizalmáért, örülök, hogy a problémája megoldásáért minket választott. Most rajtam a sor, hogy rászolgáljak a bizalmára.

Kérlek kattintson ide és kövessen be a Facebook oldalunkon és Instagramon is. Facebookon érdekes tartalmakat talál majd, Instagramon pedig a geodéta hétköznapokról szoktam sztorizni. (A sztorik csak 24 óráig érhetőek el, szóval érdemes aktívan követni Instan.)

Mindkét oldalon geodéziával és annak szerteágazó megoldásaival kapcsolatos tartalmakat gyártok, nem az ebédemről lesz szó. 😉

Azért is fontos bekövetnie, mert ezeken a felületeken megismerheti az értékrendünket és eldöntheti, hogy kíván-e mélyebb segítséget igénybe venni tőlünk.

A szolgálatom nem áll meg egy ajánlat elküldésével…. Ez csak a megismerkedésünk első lépése volt, ennél sokkal többet tudok még nyújtani Önnek. Remélem Ön is látni fogja ezt a következő időszakban és lesz lehetőségem lenyűgözni!

Eredményes megvalósítást kívánok Önnek, hamarosan jelentkezem!

[Ingyenes e-book útmutató]

VÁRJ!

Hogyan növelheted (akár) milliókkal az ingatlanod értékét?

Kevés a megbízható földmérő?

Kerüld el a leggyakoribb hibákat és találd meg a legjobb földmérőt, aki garantáltan pontos munkát végez!

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan válassz olyan földmérőt, akivel biztos lehetsz a pontos és megbízható eredményekben!

A profi földméréshez profi szakemberre van szükséged.

Ebben az útmutatóban részletesen bemutatjuk, mire kell figyelned a választás során.