Lakás alaprajz – lézerszkennerrel

Lakás alaprajz – lézerszkennerrel

Lakás-épület alaprajz felmérés 30 percen belül, lézerszkennerrel? – Még csak el sem kell pakolnia

Minden ember életében időről időre előkerül az ingatlankérdés. Eladás, vétel, hitel, ügyvéd, bank, értékbecslő…stb.

Tudjuk, hogy ezen szavak egy mondatban igen sok fejfájást tudnak okozni.

Engedje meg, hogy legalább a velünk töltött idő biztonságban, szakmai segítséggel telhessen.

A hagyományos, „kézi” módszerrel történő felmérés egyszerűnek tűnhet, a valóságban azonban rengeteg hibalehetőséget rejt. Rosszul leírt mérések vagy kimaradt/nem mérhető falak bosszúsága, mind olyan tényezők, amelyek hátráltatják a precíz, centiméter pontosságú felmérés lehetőségét.

Cégünk a valóság tökéletes leképezésére törekszik, és egy lakás/társasház esetén valóban minden centiméter és négyzetméter számít. A Trimble X7 lézerszkennerünk lehetővé teszi a tiszta, gyors, legszűkebb területekre is kiterjedő felmérést, még a pincében kiégett villanykörte sem akadály a műszer infravörös sugarainak.

 

Építés alatti épület

 

A felmérés során nincs szükség sem nehéz bútorok elmozdítására, sem egyéb előkészületre, a lézerszkenner 360°-os gömb-ben minden felületet képes feltérképezni. A munkafolyamat során pincétől emeleteken keresztül a padlásig mindenhova belát, miközben útba ejtjük a teraszokat, erkélyeket is. Helyiségenként 5 perc alatti mérési idővel érdemes számolni, így még a készülő ebéd sem éghet le a tűzhelyen.
Műszerünk tisztasága és kollégánk odafigyelése a biztosíték otthona tisztának maradásának, készülő pontfelhőnk pedig a mérés pontosságáért felel.

 

Visszahívást kérekblogba fekvő

 

Terepi mérésünk végeztével elérkezünk irodai teendőinkhez, ahol a pontfelhő szoftveres utófeldolgozására kerül sor. A munkafolyamat során növeljük mérésünk pontosságát, valamint elvégezzük Otthona alaprajzának digitalizálását.

Célunk kapaszkodót nyújtani Önnek ingatlanügyeinek támogatásában és hogy legalább a földmérési/térképezési ügymeneten fejfájásoktól mentesen, rövid idő alatt végig vezessük.
Kérjük forduljon hozzánk bizalommal, csapatunk fókuszában a problémamegoldás áll az első helyen.

Kérlek ajánld másoknak:

Picture of Kanizsai Tamás

Kanizsai Tamás

CEO
Kanizsai Tamás, a T-Survey Kft. alapítója és tulajdonosa vagyok.

Pályafutásom során közel három évtizede foglalkozom geodéziával és geodéziai célú térképek készítésével.

Cégünk, a T-Survey Kft., korszerű, precíziós geodéziai megoldásokra specializálódott, melyeket lézerszkennelési technikákkal, geodéziai robottechnológiával és piacvezető mederfelmérő rendszerekkel valósítunk meg.

Hiszünk abban, hogy fontos a geodézia szerteágazó rendszerének megismertetése , valamint az általunk nyújtott szolgáltatások és mérnöki megoldások bemutatása partnereink és a szakma iránt érdeklődők számára.

Célunk, hogy betekintést nyújtsunk mindennapjainkba, és bemutassuk, hogyan alkalmazzuk tudásunkat az élet számos területén.

Az ingatlanvásárlás, építkezés és tervezés területei számtalan rejtett kihívást rejtenek, amelyek előre nem mindig láthatóak, különösen azok számára, akik nem foglalkoznak nap mint nap ezen területekkel.

Szakmai cikkeinkkel célunk, hogy partnereink mélyebb betekintést nyerjenek a geodéziai szempontok fontosságába. Legyen szó tervezésről, ingatlanvásárlásról, tervezési - kivitelezési folyamatokról, vagy akár a földhivatali és földügyi eljárásokról.

Cikkeink segítségével tisztázni kívánjuk azokat a gyakran bonyolultnak tűnő folyamatokat, amelyekkel ingatlanprojektjeik során találkozhatnak. Így biztosítva, hogy önállóan is tájékozott döntéseket hozhassanak.

Köszönöm, hogy időt szán ránk!

Remélem, hogy a T-Survey Kft. tevékenysége és elkötelezettségünk a geodézia iránt értékes betekintést nyújt Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[Ingyenes útmutató]

HOGYAN VÁLASSZ MEGBÍZHATÓ FÖLDMÉRŐT 7 LÉPÉSBEN?

Kevés a megbízható földmérő?

Kerüld el a leggyakoribb hibákat és találd meg a legjobb földmérőt, aki garantáltan pontos munkát végez!

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan válassz olyan földmérőt, amivel biztos lehetsz a pontos és megbízható eredményekben!

A profi földméréshez profi szakemberre van szükséged.

Ebben az útmutatóban részletesen bemutatjuk, mire kell figyelned a választás során.