Május 1. a Munka Ünnepe

Az Ön Geodéziai Partnerével Mindig Pályán Marad

A munka ünnepének apropójaként összeszedtük egy blog cikkbe a legfontosabb szoolgáltatásiankat – rövidebb és átláthatóbb formában-.

A T-Survey Kft. széleskörű geodéziai szolgáltatásokat nyújt, amelyek célja, hogy minden ügyfelünk pontos és megbízható megoldásokhoz juthasson, legyen szó akár magánszemélyek, vállalkozások vagy önkormányzatok igényeiről. Egy jól megszervezett csapatként, modern technológiák és évtizedes szakmai tapasztalatok birtokában, az alábbi területeken tudunk támogatást nyújtani.

T-survey-felirat-menube

Kiemelt lakossági szolgáltatásaink:

  • Épületek felmérése földhivatali térképezés szempontjából: A földrészleteken lévő épületek helyzete és alakja sokszor eltér(het) a valóságban szereplő és megtalálható épületektől. Ezekben az esetekben van szükség a helyszíni mérésekre és az Épületfeltüntetési Vázrajz elkészítésére is. Ennek a földmérési folyamatnak a végén  – a földhivatali záradékot követően – a földhivatali térképen is megjelenik a változás.
  • Társasház alapító okirat rajzi melléklete. Az új társasházak alapítása és a meglévő társasházak alapító okiratának módosítása során – 2014 január 1-től kezdődően – a 8/2018 AM rendeletnek megfelelő, digitális alaprajz benyújtása szükséges a földhivatalba. Az alapító okiratok legfontosabb melléklete az épületek alaprajza.
  • Telekhatár-kitűzések és birtokhatár-meghatározások: Ideális megoldásokat kínálunk azok számára, akik ingatlanaik határait szeretnék tisztázni vagy újra meghatározni. A telekhatárok kijelölése földhivatali alaptérkép alapján történik és Kitűzési Vázrajz-al dokumentáljuk.
  • Domborzati és részletes földmérések: A domborzat pontos felméréseivel a terület minden egyes lényeges pontjának adatait rögzítjük, ami alapvető fontosságú építkezések és tervezések előtt. Az elkészült térképen szerepelnek a pontos domborzati formák – szintvonalakkal -, a meglévő közművezetékek szerelvényei és nyomvonala valamint a területen lévő épített műtárgyak , épületek pontos kontúrjai. A tervező részére átadásra kerül – a minden részletet tartalmazó – az ún.: Tervezési alaptérkép

Kiemelt szolgáltatásaink kivitelezők és mérnöki partnerek részére:

  • Meder- és kikötőfelmérések: A vízi útvonalak, vízes élőhelyek és azok medrének – magassági viszonyainak – pontos dokumentálása, amely különösen hasznos  kikötők, hidak vagy akár vízi létesítmények – holtágak, csatornák, tavak – építésekor. Pontos meder-adatok iszapvastagság meghatározással.
  • Lézerszkenneres állapotfelmérések és mozgásanalízisek: Az építmények állapotának és stabilitásának nyomon követése, ami elengedhetetlen az építőiparban. 3D lézerszkenner terchnológiával amely milliméter pontos.
  • Drónalapú felmérések: Ezzel a módszerrel akár a legnehezebben megközelíthető területek adatait is gyorsan és hatékonyan gyűjtjük össze.

Minden egyes projekt esetében a T-Survey Kft. kiemelt figyelmet fordít az ügyfél igényeinek maximális kielégítésére, legyen szó akár egyéni vállalkozók specifikus kéréseiről, vagy nagyobb építőipari projektekről. Az ügyfélközpontúság, a precizitás és az innovatív megoldások alkalmazása kiemeli cégünket a versenytársak közül, biztosítva ezzel, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű szolgáltatást kapják minden egyes munkánk során.

Tudjon meg többet vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül a T-Survey Kft. weboldalán.

Tegyünk közösen lépéseket az Ön projektjei sikeréért!

 

Kérlek ajánld másoknak:

Picture of Kanizsai Tamás

Kanizsai Tamás

CEO
Kanizsai Tamás, a T-Survey Kft. alapítója és tulajdonosa vagyok.

Pályafutásom során közel három évtizede foglalkozom geodéziával és geodéziai célú térképek készítésével.

Cégünk, a T-Survey Kft., korszerű, precíziós geodéziai megoldásokra specializálódott, melyeket lézerszkennelési technikákkal, geodéziai robottechnológiával és piacvezető mederfelmérő rendszerekkel valósítunk meg.

Hiszünk abban, hogy fontos a geodézia szerteágazó rendszerének megismertetése , valamint az általunk nyújtott szolgáltatások és mérnöki megoldások bemutatása partnereink és a szakma iránt érdeklődők számára.

Célunk, hogy betekintést nyújtsunk mindennapjainkba, és bemutassuk, hogyan alkalmazzuk tudásunkat az élet számos területén.

Az ingatlanvásárlás, építkezés és tervezés területei számtalan rejtett kihívást rejtenek, amelyek előre nem mindig láthatóak, különösen azok számára, akik nem foglalkoznak nap mint nap ezen területekkel.

Szakmai cikkeinkkel célunk, hogy partnereink mélyebb betekintést nyerjenek a geodéziai szempontok fontosságába. Legyen szó tervezésről, ingatlanvásárlásról, tervezési - kivitelezési folyamatokról, vagy akár a földhivatali és földügyi eljárásokról.

Cikkeink segítségével tisztázni kívánjuk azokat a gyakran bonyolultnak tűnő folyamatokat, amelyekkel ingatlanprojektjeik során találkozhatnak. Így biztosítva, hogy önállóan is tájékozott döntéseket hozhassanak.

Köszönöm, hogy időt szán ránk!

Remélem, hogy a T-Survey Kft. tevékenysége és elkötelezettségünk a geodézia iránt értékes betekintést nyújt Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[Ingyenes útmutató]

HOGYAN VÁLASSZ MEGBÍZHATÓ FÖLDMÉRŐT 7 LÉPÉSBEN?

Kevés a megbízható földmérő?

Kerüld el a leggyakoribb hibákat és találd meg a legjobb földmérőt, aki garantáltan pontos munkát végez!

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan válassz olyan földmérőt, amivel biztos lehetsz a pontos és megbízható eredményekben!

A profi földméréshez profi szakemberre van szükséged.

Ebben az útmutatóban részletesen bemutatjuk, mire kell figyelned a választás során.